De Reizende Masseur

Transformational cupping

Wat is het en waarom kan het jou helpen?

Transformational cupping is een prachtige methode die intenser en diepgaander is dan gewone cupping of massage en daardoor veel effectiever is voor bijna ALLE (pijn)klachten!

Van oudsher een Oosterse natuurlijke geneeswijze, van zon 5000 jaar oud. Zó oud, zo’n simpele methode en zó effectief. Dat maakt dat ik er zó dol op ben. Ik ben om.

Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

De cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan bloedcirculatie verbeteren, immuunsysteem geboost worden en daarmee start het helingsproces in je lijf.

Waardoor uiteindelijk ALLE klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen!

Te bedenken, we zijn met zo’n 10 miljoen!!! chronisch zieken in Nederland. Sommigen weten niet eens dat ze chronisch ziek zijn. Maw ik kan 10 miljoen mensen helpen op weg naar genezing.

Transformational Cupping is dus effectief voor het aanpakken en oplossen van o.a. eenvoudige kwalen als: knopen, blokkades opheffen, vastzittende spieren versoepelen, afvalstoffen verwijderen. Maar ook complexere ziektebeelden kunnen worden aangepakt.


Het werkt op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Heb je ergens last van en weet je niet zeker of Transformational Cupping wat voor je is, neem gerust contact op om je vraag voor te leggen. Bericht me op een manier die voor jou goed voelt:
Email: dereizendemasseur@gmail.com
Whatsapp: 06-38758073