De Reizende Masseur

Contact
& Veelgestelde vragen

de reizende masseur

Contact

Ontspanning aan huis

Plan een afspraak

Wil je heerlijk ontspannen, een massage boeken of je ei kwijt? Stuur mij dan direct een berichtje via onderstaand contactformulier of via whatsapp op 06 38758073.

 

Would you like to make an appointment in English? Please contact me on whatsapp 06 38758073.

Plan hieronder een afspraak

  Kies je behandeling:

  Kies je pakket:

  Geen je tijdsvoorkeur aan:

  De definitieve tijd ontvangt u persoonlijk.

  Let op: je afspraak is pas bevestigd als je een afspraak bevestiging hebt ontvangen.

  Veelgestelde vragen

  Ik masseer alles behalve je buik, borst, billen en ‘daar beneden’. Heb je liever dat ik een plekje niet aanraak? Tijdens onze afspraak bespreken we samen wat voor jou het fijnste is. Dan is het helder. Zo ontstaat er geen twijfel en voelt het goed en vertrouwd van begin tot eind. 

  Dat kan. Maar zal ik je een geheimpje verklappen? In deze maatschappij is bijna niemand goed in ontspannen. Het kost veel mensen zelfs moeite om te ontspannen. Maar, het is het 100% waard! Ik heb veel klanten gehad die dachten dat massage niets voor hen was, maar het toch probeerden. De uitkomst? Iedereen, letterlijk iedereen, vond het heerlijk.

  Trouwens, van tevoren gaan wij in gesprek zodat je aan kunt geven wat je wel en wat je niet wilt. Je mag me trouwens gewoon even bellen of appen, geheel vrijblijvend. Je hoeft dus ook niet meteen een afspraak te plannen in dat geval. Voel je totaal niet tot iets verplicht.   De keuze is aan jou. Ik werk persoonlijk het prettigst als je bh uit is. Als je je bh wél wilt aanhouden, geen probleem! Ik ga niet jouw grens overschrijden. Ik moet dan wel even de bandjes losmaken. Na afloop maak ik ze natuurlijk weer vast. Maar weet in ieder geval: als je geen problemen mee hebt dat er dan wat olie aan je bh-bandjes komt te zitten, dan mag jij lekker je bh aanhouden. 

  Ontspanningsmassages. Wellness gericht. Echt om even heerlijk te ontspannen. Weet dat tijdens een ontspanningsmassage vaak ook pijn- of gezondheidsklachten aangepakt worden, al is het niet het hoofddoel. 
  Deze vraag krijg ik zo ontzettend vaak, maar… Schijn bedriegt!

  Dit lieve meisje kan een stuk harder masseren dan dat je zou denken. 

  Mijn massages gaan van zacht tot redelijk stevig, maar niet de (extreem) harde variant. Wil je echt een harde massage? Dan raad ik je aan meer te zoeken naar sportmassage. Denk aan Thaise, Chinese of Triggerpoint massages bijvoorbeeld. 

  Reviews

  5/5

  ” Een mooie belevenis. Van begin tot eind. 

  Vooraf gekletst en al super snel op gemak. Toen was het tijd voor de massage. Heerlijk relaxt en ontspannen de tijd vloog voorbij.
  Geweldig concept en zeker een aanrader.
  Zeker voor herhaling vatbaar.” 
   
  Xavier Manuel
  5/5
  “Laatst een heerlijke massage gehad. De rust die ze meebrengt heeft ervoor gezorgd dat ik na een hele lange tijd weer even helemaal ontspannen was. Het was echt top!” 
   
  Sandra de Vries
  5/5
  Ik heb een heerlijke ontspannen massage gehad.
  Ze neemt echt de tijd voor je om helemaal tot rust te komen: rustige intro en kennismaking.
  Kopje thee drinken, dan op de tafel lekker gemasseerd worden bij een rustig muziekje en ook na afloop een fijne evaluatie zodat het rustige ontspannen gevoel blijft.”
   
  Natascha Vial