De Reizende Masseur

Contact
& Veelgestelde vragen

de reizende masseur

Contact

Heb je vragen of wil je een traject gaan volgen?

Wil je ontspannen, een massage boeken of Transformational cupping proberen?
Of ben je geïnteresseerd in een duurzame aanpak en denk je aan het volgen van een traject?
Wil je meer informatie?
Wil je samenwerken?
 

 

 

English speaking? NO problem!  Please contact me on one of the buttons below or whatsapp +316 38758073

Veelgestelde vragen

Ik masseer alles behalve je borst en ‘daar beneden’. Heb je liever dat ik een plekje niet aanraak? Tijdens onze afspraak bespreken we samen wat voor jou het fijnste is. Dan is het helder. Zo ontstaat er geen twijfel en voelt het goed en vertrouwd van begin tot eind. 

Dat kan. Maar zal ik je een geheimpje verklappen? In deze maatschappij is bijna niemand goed in ontspannen. Het kost veel mensen zelfs moeite om te ontspannen. Maar, het is het 100% waard! Ik heb veel klanten gehad die dachten dat massage niets voor hen was, maar het toch probeerden. De uitkomst? Iedereen, letterlijk iedereen, vond het heerlijk en zei vervolgens ‘dit moet ik vaker doen’.

Trouwens, van tevoren gaan wij in gesprek zodat je aan kunt geven wat je wel en wat je niet wilt. Je mag me trouwens gewoon even bellen of appen, geheel vrijblijvend. Je hoeft dus ook niet meteen een afspraak te plannen in dat geval. Voel je totaal niet tot iets verplicht. 

Simpelweg slip of onderbroek aanhouden en bh uit.

Ik werk persoonlijk het prettigst als je bh uit is.

Als je je bh wél wilt aanhouden, geen probleem! Ik ga niet jouw grens overschrijden. Ik moet dan wel even de bandjes losmaken. Na afloop maak ik ze natuurlijk weer vast. Maar weet in ieder geval: als je geen problemen mee hebt dat er dan wat olie aan je bh-bandjes komt te zitten, dan mag jij lekker je bh aanhouden. 

Ontspanningsmassages. Wellness gericht. Om in diepe ontspanning te komen. EN klachtenbehandelingen.

Weet dat tijdens een ontspanningsmassage vaak ook pijn- of gezondheidsklachten aangepakt worden, al is het niet het hoofddoel. 

 

Deze vraag krijg ik zo vaak, maar… Schijn bedriegt!

 

Dit lieve meisje kan een stuk harder masseren dan dat je zou denken. 

Mijn massages gaan van zacht tot redelijk stevig, maar niet de (extreem) harde variant. Wil je echt een harde massage? Dan raad ik je aan meer te zoeken naar sportmassage of Thaise massage. Wel ondersteun ik mijn massages met de massagegun, die ook flink wat power in jouw lijf geven. Onderschat dit niet.

Reviews

5/5

” Een mooie belevenis. Van begin tot eind. 

Vooraf gekletst en al super snel op gemak. Toen was het tijd voor de massage. Heerlijk relaxt en ontspannen de tijd vloog voorbij.
Geweldig concept en zeker een aanrader.
Zeker voor herhaling vatbaar.” 
 
Xavier Manuel
5/5
“Laatst een heerlijke massage gehad. De rust die ze meebrengt heeft ervoor gezorgd dat ik na een hele lange tijd weer even helemaal ontspannen was. Het was echt top!” 
 
Sandra de Vries
5/5
Ik heb een heerlijke ontspannen massage gehad.
Ze neemt echt de tijd voor je om helemaal tot rust te komen: rustige intro en kennismaking.
Kopje thee drinken, dan op de tafel lekker gemasseerd worden bij een rustig muziekje en ook na afloop een fijne evaluatie zodat het rustige ontspannen gevoel blijft.”
 
Natascha Vial