De Reizende Masseur

Maartje

de reizende masseur

Maartje

de reizende masseur

Your health is your biggest wealth –Mahatma Ghandi
Mijn missie

Mijn missie om mensen bewuster te maken van het belang van gezondheid en leefstijl. Hoe je weer echt kan gaan voelen. Massage is een prachtige techniek om deze fundamentele elementen in balans te krijgen, helemaal in een  maatschappij waarin heel veel vanuit het hoofd gewerkt en geleefd wordt.

De Reizende Masseur Maartje Olislagers Massageolie
Ontspanningsmassage
Mijn verhaal

In 2016 begon deze tocht voor mezelf. Na 2 burn-outs wilde ik gaan werken aan voeding en leefstijl. Ik startte met het begeleiden van hooggevoelige vrouwen. Na nóg een klap op mijn gezondheid (ik kreeg borstkanker op mijn 33e), heb ik mijn leven volledig omgegooid. Dat begon met gezonde voeding en beweging. Maar vervolgens ben ik ook andere belangrijke dingen in mijn leven gaan aanpakken.  

Door een relatiebreuk verhuisde ik, na 13 jaar in Almere te hebben gewoond, terug naar mijn roots in Brabant, Oisterwijk. Het was tijd voor iets nieuws. Tijd voor andere vrienden, ander gedrag, een andere denkwijze. Echt alles heb ik onder de loep genomen. Constant op zoek naar verbeteringen. En dit doe ik dagelijks. Telkens evalueren. Ik stel mijzelf dan de volgende vragen:

  • Doe ik wat gezond is voor mij?
  • Doe ik wat ik echt wil?
  • Doe ik waar ik blij van word?
  • Voel ik dit ook echt in elke vezel? 
Waarom ik dit bij mij aan huis doe?

Dit is je basis. De plek waar jij je veilig en ontspannen mag gaan voelen. Eigenlijk nog onspannender dan in een salon! Daar ‘moet’ je dan naar toe. Vaak gehaast. Kinderen naar de oppas. Parkeerplek vinden. Betalen. En na de massage snel omkleden en haasten want de volgende klant staat alweer te wachten en je moet nog even boodschappen halen. Bij mij krijg je de tijd. Je mag, zeker bij je eerste afspraak, 30 minuten extra rekenen bovenop je behandeling. Die eerste tijd en ruimte, maakt al zó een groot verschil!

En voilá hier is je ontspannen gevoel…

Mijn huis is je rustpunt. Daar heb je alle tijd om de relaxmodus te startent. Tip: Na de massage kun je bovendien meteen thuis een lekkere douche of bad nemen, even hangen op de bank en wellicht eventjes wegdutten. Zo blijft de helende werking van massage nog langer doorwerken en kan jij een stuk langer nagenieten.

Ontspanningsmassage aan huis

60 minuten vanaf € 99,-

90 minuten vanaf € 135,-

Massage aan huis
Salon De Reizende Masseur
Of welkom bij mij thuis!

Komt thuis niet uit, ik heet je van harte welkom bij mij aan huis in Oisterwijk

Heb je een specifieke wens?

Neem dan contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

 

06 38758073

info@dereizendemasseur.nl

Mijn uitrusting als Reizende Masseur

Rozenkwarts Gua Sha

Een rozenkwarts edelsteen wordt al duizenden jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde.

Edelstenen hebben een helende werking. Ik gebruik deze tool om over punten en plaatsen op het lijf te wrijven om afvalstoffen af te voeren. Daarmee worden blokkades in het lichaam opgelost en krijg je een betere doorstroming. De randen van deze steen hebben een ronde, en daardoor dus zachte, geen scherpe, rand.

Het is dus niet pijnlijk. Misschien wat vreemd als je het nog niet gewend bent. (Binnenkort in mijn collectie)

Transformational cups

Dit is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is. Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

Deze cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan het bloed weer ruimte krijgt om te stromen.

Verwarmde deken

Heerlijk voor in de winter. Ben je een koukleum of dol op (warme) sauna's? Dan is dit een aangename welkome toevoeging aan je massage.

Ik heb dit deken snel geïnstalleerd en jij kan genieten van een verwarmde tafel. Vraag er gerust naar.

Massage gun

Een vriendelijk pistool 😉 Voel je plaatsen in je lijf extra vast zitten? Heb je vastzittend bindweefsel? Dit kan ik nu eenvoudig behandelen.

Ik bereik met dit pistool zo plaatsen dieper in het lichaam gemakkelijker dan met mijn handen, vingers of armen. Met 4 verschillende opzetstukken en 4 verschillende vibraties is (bijna) alles te behandelen .