De Reizende Masseur

Maartje

de reizende masseur

Maartje

de reizende masseur

Your health is your biggest wealth –Mahatma Ghandi
Mijn missie

Mijn missie om mensen bewuster te maken van het belang van gezondheid en leefstijl. Hoe je weer echt kan gaan voelen. Massage is een prachtige techniek om deze fundamentele elementen in balans te krijgen, helemaal in een  maatschappij waarin heel veel vanuit het hoofd gewerkt en geleefd wordt.

Ontspanning aan huis
Ontspanningsmassage
Mijn verhaal

In 2016 begon deze tocht voor mezelf. Na 2 burn-outs wilde ik gaan werken aan voeding en leefstijl. Ik startte met het begeleiden van hooggevoelige vrouwen. Na nóg een klap op mijn gezondheid (borstkanker), heb ik mijn leven volledig omgegooid. Dat begon met gezonde voeding en beweging. Maar vervolgens ben ik ook andere belangrijke dingen in mijn leven gaan aanpakken. 

Door een relatiebreuk verhuisde ik naar een andere omgeving. Het was tijd voor iets nieuws. Tijd voor andere vrienden, ander gedrag, een andere denkwijze. Echt alles heb ik onder de loep genomen. Constant op zoek naar verbeteringen. En dit doe ik dagelijks. Telkens evalueren. Ik stel mijzelf dan de volgende vragen:

  • Doe ik wat gezond is voor mij?
  • Doe ik wat ik echt wil?
  • Doe ik waar ik blij van word?
  • Voel ik dit ook echt in elke vezel? 
Waarom ik dit aan huis doe?

Dit is je basis. De plek waar jij je veilig en ontspannen voelt. Eigenlijk nog onspannender dan in een praktijk! Daar ‘moet’ je dan naar toe. Vaak gehaast. Kinderen naar de oppas. Parkeerplek vinden. Betalen. En na de massage snel omkleden en haasten want de volgende klant staat alweer te wachten en je moet nog even boodschappen halen.

En weg is je ontspannen gevoel…

Jouw huis is je rustpunt. Daar heb je alle tijd om de relaxmodus te starten voordat de masseur komt. Na de massage kun je bovendien meteen een lekkere douche nemen, even hangen op de bank en wellicht eventjes wegdutten. Zo blijft de helende werking van massage nog langer doorwerken en kan jij een stuk langer nagenieten.

Ontspanningsmassage aan huis

60 min / € 75,-

90 min / in overleg

Massage aan huis
Ontspanningsmassage
Word ook Reizende Masseur!

Wil jij je aansluiten als Reizende Masseur? Bekijk de vacatures en meld je aan. 

Heb je een specifieke wens?

Neem dan contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

 

06 38758073

info@dereizendemasseur.nl