De Reizende Masseur

Diensten & Prijzen

de reizende masseur

Diensten & Prijzen

de reizende masseur

Bij De Reizende Masseur kun je een massage aan huis boeken óf een afspraak plannen in de salon in Almere. Bekijk hieronder het aanbod ontspannings- en klachtenbehandeling massages.

Ontspanningsmassages

Een weldaad voor je lijf. Kom helemaal tot rust en in ontspannen staat met deze klassieke eeuwenoude vorm van ontspanningsmassage. Echt wellness voor je lijf.

Kenmerkend voor deze massage: zacht tot milde massage, langzaam, met veel strijken, ritmisch en met (liefdevolle) aandacht voor het hele lijf.

Een combinatie van de diverse technieken die ik middels meerdere soorten van ontspanningsmassages heb geleerd. Namelijk: Klassiek, Oosters, triggerpoint, lomi lomi en intuïtieve/holistische massages.

Een massage a la Maartje dus.

 
Klachtenbehandeling.

Voor degene die veel achter de computer werkzaam is of klachten heeft als onder andere:

– vastzitten van spieren

– stijfheid

– gespannenheid

– stress

 

Kenmerken: milde en stevigere technieken worden toegepast om het lijf weer wat soepeler te krijgen en klachten te verminderen of te laten verdwijnen. Tevens wordt hierbij gebruik gemaakt van de massagegun en/of Gua-Sha steen.

 

Gebruik van verwarmde deken mogelijk. 

Full body massage is bespreekbaar.

Milde tot stevige massage waarbij aandacht gaat naar het losmaken van het bindweefsel. Geschikt voor  bijvoorbeeld sporters, mensen met chronische klachten m.b.t. vastzitten of gewoon als je liever een stevigere massage wil dan een ontspanninsgmassage.

 

Kenmerken: milde en stevigere technieken worden toegepast om het lijf weer wat soepeler te krijgen en klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Tevens wordt hierbij gebruik gemaakt van de massagegun en/of Gua-Sha steen. Een full body massage.

Gebruik van verwarmde deken mogelijk. 

 

Dit is een prachtige cupping methode die intenser en diepgaander is dan gewone cupping en daardoor veel effectiever is voor bijna ALLE (pijn)klachten!

 

Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

De cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan bloedcirculatie verbeteren, immuunsysteem geboost worden en daarmee start het helingsproces in je lijf.

Waardoor uiteindelijk ALLE klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen!

Transformational Cupping is dus effectiever voor het aanpakken en oplossen van o.a. cellulitis, knopen, kwaaltjes, blokkades opheffen, vastzittende spieren versoepelen, afvalstoffen verwijderen, verklevingen etc etc.
 
Heb je ergens last van en weet je niet zeker of Transformational Cupping wat voor je is, neem gerust contact op om je vraag voor te leggen. 
 

Met dit pakket met anamnese, 5 Transformational cuppingsessies, onderzoek, advies (voeding, mindset, leefstijl), q&a ruimte en een gratis intake wordt jouw klacht besproken en gekeken naar oplossingen voor het allerbeste resultaat. Namelijk pijn- of klachtvrij of drastische vermindering ervan.
Klachten die o.a. aangepakt kunnen worden:
– Vermoedheid

– Slecht slapen

– Cellulitis
– Stijve schouders, rug, nek

– Tinitus

– (Cluster) hoofdpijn of migraine

– Verzuring

– Stijfheid in het lijf

– Emotionele blokkades

– Spierklachten

– Lymfoedeem

– Andere pijn of blokkades in het lijf

Staat jouw pijnklacht er niet tussen? Bel vrijblijvend om te vragen of jouw klacht ook behandeld kan worden. 06-38758073

Investering in jouw gezondheid is 497 euro, nu tijdelijk nog voor 425 euro.
Maak een afspraak via app of contactpagina.

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassages

Een heerlijk moment voor jezelf waar je oplaadt, uitrust en je alle stress die heeft opgestapeld de afgelopen tijd loslaat. Een echte aanrader voor jou als jij je soms gespannen, gejaagd of onrustig voelt!

Bekijk de verschillende ontspanningsmassages hierboven. Alle massages zijn inclusief knuffelzachte, allergie vrije handdoeken. 

 

 

Klachtenbehandeling

Dit zijn milde tot stevige massages waarbij aandacht gaat naar het verminderen en mogelijk oplossen van klachten. Geschikt voor bijvoorbeeld mensen met chronische klachten m.b.t. vastzittende spieren of stijfheid of gewoon als je liever een stevigere massage wil dan een ontspanningsmassage.

Daarnaast bied ik als facilitator ook Transformational Cupping aan. Een snele, effectieve, resultaatgerichte methode om haast ALLE geestelijke en of lichamelijke klachten te verminderen, verzachten of mogelijk zelfs op te lossen.

Bekijk de verschillende klachtenbehandelingen hierboven. Alle diensten zijn inclusief knuffelzachte, allergie vrije handdoeken.

Reviews

5/5

” Ik en mijn partner hebben ontzettend genoten van de massages. Maartje is een ontzettende gastvrije masseur die weet wat ze doet en er echt een beleving van weet te maken. Prijs kwaliteit verhouding vind ik uitstekend en ik zou De Reizende Masseur dan ook zeker aanbevelen. Tot de volgende! ;)” 

 
Dhr T. Ruiter
5/5
“Ik was heel tevreden. En heel aardige vrouw ook. En heel goed in wat zij doet. Ik geef haar en tien.” 
 
Mevr. H. Posthuma
5/5
” en vakkundig over. Van de massage heb ik genoten, Maartje heeft terdege rekening gehouden dat ik een ziekte behandeling had gehad en dat op een rustige ontspannen manier overgebracht. Zeker goed voor herhaling. “
 
Mevr. M. De Waart-Klein

Mijn uitrusting als Reizende Masseur

Rozenkwarts Gua Sha

Een rozenkwarts edelsteen wordt al duizenden jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde.

Edelstenen hebben een helende werking. Ik gebruik deze tool om over punten en plaatsen op het lijf te wrijven om afvalstoffen af te voeren. Daarmee worden blokkades in het lichaam opgelost en krijg je een betere doorstroming. De randen van deze steen hebben een ronde, en daardoor dus zachte, geen scherpe, rand.

Het is dus niet pijnlijk. Misschien wat vreemd als je het nog niet gewend bent. (Binnenkort in mijn collectie)

Transformational cups

Dit is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is. Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

Deze cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan het bloed weer ruimte krijgt om te stromen.

Verwarmde deken

Heerlijk voor in de winter. Ben je een koukleum of dol op (warme) sauna's? Dan is dit een aangename welkome toevoeging aan je massage.

Ik heb dit deken snel geïnstalleerd en jij kan genieten van een verwarmde tafel. Vraag er gerust naar.

Massage gun

Een vriendelijk pistool 😉 Voel je plaatsen in je lijf extra vast zitten? Heb je vastzittend bindweefsel? Dit kan ik nu eenvoudig behandelen.

Ik bereik met dit pistool zo plaatsen dieper in het lichaam gemakkelijker dan met mijn handen, vingers of armen. Met 4 verschillende opzetstukken en 4 verschillende vibraties is (bijna) alles te behandelen .

Geef ontspanning cadeau!

Wil jij iemand verrassen met ontspanning aan huis? Bestel dan een cadeaubon van De Reizende Masseur. 

 

Je kunt de cadeaubon online bestellen en afhalen bij het bezoekadres in Almere.