De Reizende Masseur

Diensten & Prijzen

de reizende masseur

Diensten & Prijzen

de reizende masseur

Bij De Reizende Masseur kun je een massage of Transformational cupping afspraak plannen in de salon in Oisterwijk. Bij jou aan huis is ook mogelijk. Bekijk hieronder het aanbod. Kies tussen ontspanningsmassages of klachtenbehandeling.

Massage of cupping bij mij aan huis -
Eenmalig of preventief

Inmiddels gebruik ik een mix van technieken van diverse massagevormen (zoals klassiek, bindweefsel, lomi lomi, ontspanning, triggerpoint) om jou in de meest mogelijke ontspannen staat te brengen. Ik doe dit vertraagd, op een liefdevolle, zachte en vriendelijke wijze. Tevens werk ik zeer intuïtief. Ik doe dus ook niet altijd een full body massage als het lijf wat anders vraagt/nodig heeft.
Daarnaast heb ik aandacht voor rust, vertrouwen en het creëren van een veilig gevoel.

Boek hier je behandeling.

Dit is een prachtige cupping methode die intenser en diepgaander is dan gewone cupping en daardoor veel effectiever is voor bijna ALLE (pijn)klachten!

 

Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

De cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan bloedcirculatie verbeteren, immuunsysteem geboost worden en daarmee start het helingsproces in je lijf.

Waardoor uiteindelijk ALLE klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen!

Transformational Cupping is dus effectiever voor het aanpakken en oplossen van o.a. knopen, kwaaltjes, blokkades opheffen, vastzittende spieren versoepelen, afvalstoffen verwijderen, verklevingen etc etc.
Het werkt op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Boek hier je behandeling
 
Heb je ergens last van en weet je niet zeker of Transformational Cupping wat voor je is, neem gerust contact op om je vraag voor te leggen. 
 

Voor degene die veel achter de computer werkzaam zijn of wanneer je klachten/pijn hebt, onder andere:

– vastzitten van spieren

– stijfheid

– gespannenheid

– stress

– pijn in de onderrug

– hoofdpijn of migraine

 

Kenmerken: milde en stevigere technieken worden toegepast om het lijf weer wat soepeler te krijgen en klachten te verminderen of te laten verdwijnen. 

 

Gebruik van verwarmde deken mogelijk. 

Boek hier je behandeling

 

Klacht of pijn wat er niet tussen staat? Maak een belafspraak en dan we bespreken wat er mogelijk is.

Nu tijdelijk:

60 minuten bij mij aan huis: 69 euro

90 minuten bij mij aan huis:  89 euro

Voor de quick-fix, het 3 maanden- of jaarprogramma: Check per tabblad voor de prijzen

Duurzaam resultaat - kuren

Inmiddels gebruik ik een mix van technieken van diverse massagevormen (zoals klassiek, bindweefsel, lomi lomi, ontspanning, triggerpoint en Transformational cupping) om jou in optimale mogelijke ontspannen staat te brengen. Ik doe dit vertraagd, op een liefdevolle, zachte en vriendelijke wijze. Tevens werk ik zeer intuïtief. Ik doe dus vooral wat het lijf vraagt/nodig heeft.
Daarnaast heb ik aandacht voor rust, vertrouwen en het creëren van een veilig gevoel en veilige setting.

Boek hier je behandeling.

Met dit pakket van:

  • 5 Transformational cuppingsessies die gemiddeld zo’n 90 minuten per keer duren
  • GRATIS intake
  • coaching en begeleiding, vóór, tijdens en na de sessies

In deze kuur wordt jouw klacht besproken en gekeken naar de oplossing voor het allerbeste resultaat. Namelijk pijn- of klachtvrij of drastische vermindering ervan. Goed voor 1 zone/1 eenvoudig te verhelpen klacht.

Klachten die o.a. aangepakt kunnen worden:

– Emotioneel overgelopen

– Energetisch reinigen

– Rust in je hoofd

– Restless legs

– Stijve schouders, rug, nek

– Tinnitus (oorsuizen)

– (Cluster) hoofdpijn of migraine

– Stijfheid in het lijf

– Spierklachten

 

Staat jouw pijnklacht er niet tussen? Maak een afspraak om te vragen of jouw klacht ook behandeld kan worden. 

 

De waarde van deze behandeling is minstens het dubbele waard als je bedenkt wat jij het waard vind om van jouw klacht af te zijn?

 

Investering in jouw gezondheid is 747 euro
Maak een afspraak

Massages aan huis, op locatie en voor bedrijven

Een weldaad voor je lijf. Kom helemaal tot rust en in ontspannen staat met deze klassieke eeuwenoude vorm van ontspanningsmassage. Echt wellness voor je lijf.

Kenmerkend voor deze massage: zacht tot milde massage, langzaam, met veel strijken, ritmisch en met (liefdevolle) aandacht voor het hele lijf.

Boek hier je behandeling

Deze massages zijn gericht op nek schouder en rug ivm personeel dat veel uren zit. Ik doe om deze rede ook GEEN stoelmassages (die zijn in mijn optiek meer symptoom bestrijdend en niet doeltreffend) maar een minimale behandeling van 30 minuten liggend met gebruik van olie.

Bel voor meer informatie en de mogelijkheden

 

60 minuten aan huis: 99 euro

90 minuten aan huis: 135 euro 

30 minuten op locatie/B2B: 31,99 ex BTW met een minimale afname van 4 personen/2 uur.

Buiten Oisterwijk? Dan geldt een reiskosten toeslag van 0,35 cent per km.

Boek hier je behandeling

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassages

Een heerlijk moment voor jezelf waar je oplaadt, uitrust en je alle stress die heeft opgestapeld de afgelopen tijd loslaat. Een echte aanrader voor jou als jij je soms gespannen, gejaagd of onrustig voelt!

Bekijk de verschillende ontspanningsmassages hierboven. Alle massages zijn inclusief knuffelzachte, allergie vrije handdoeken. 

 

 

Klachtenbehandeling

Dit zijn milde tot stevige massages waarbij aandacht gaat naar het verminderen en mogelijk oplossen van klachten. Geschikt voor bijvoorbeeld mensen met chronische klachten m.b.t. vastzittende spieren of stijfheid of gewoon als je liever een stevigere massage wil dan een ontspanningsmassage.

Daarnaast bied ik als facilitator ook Transformational Cupping aan. Een snele, effectieve, resultaatgerichte methode om haast ALLE geestelijke en of lichamelijke klachten te verminderen, verzachten of mogelijk zelfs op te lossen.

Bekijk de verschillende klachtenbehandelingen hierboven. Alle diensten zijn inclusief knuffelzachte, allergie vrije handdoeken.

Reviews

5/5

” Ik en mijn partner hebben ontzettend genoten van de massages. Maartje is een ontzettende gastvrije masseur die weet wat ze doet en er echt een beleving van weet te maken. Prijs kwaliteit verhouding vind ik uitstekend en ik zou De Reizende Masseur dan ook zeker aanbevelen. Tot de volgende! ;)” 

 
Dhr T. Ruiter
5/5
“Ik was heel tevreden. En heel aardige vrouw ook. En heel goed in wat zij doet. Ik geef haar en tien.” 
 
Mevr. H. Posthuma
5/5
” en vakkundig over. Van de massage heb ik genoten, Maartje heeft terdege rekening gehouden dat ik een ziekte behandeling had gehad en dat op een rustige ontspannen manier overgebracht. Zeker goed voor herhaling. “
 
Mevr. M. De Waart-Klein

Mijn uitrusting als Reizende Masseur

Rozenkwarts Gua Sha

Een rozenkwarts edelsteen wordt al duizenden jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde.

Edelstenen hebben een helende werking. Ik gebruik deze tool om over punten en plaatsen op het lijf te wrijven om afvalstoffen af te voeren. Daarmee worden blokkades in het lichaam opgelost en krijg je een betere doorstroming. De randen van deze steen hebben een ronde, en daardoor dus zachte, geen scherpe, rand.

Het is dus niet pijnlijk. Misschien wat vreemd als je het nog niet gewend bent. (Binnenkort in mijn collectie)

Transformational cups

Dit is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is. Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht.

Deze cups worden gebruikt voor het intensief cuppen van de huid doordat deze vacuüm wordt getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt. Hierdoor kan het bloed weer ruimte krijgt om te stromen.

Verwarmde deken

Heerlijk voor in de winter. Ben je een koukleum of dol op (warme) sauna's? Dan is dit een aangename welkome toevoeging aan je massage.

Ik heb dit deken snel geïnstalleerd en jij kan genieten van een verwarmde tafel. Vraag er gerust naar.

Massage gun

Een vriendelijk pistool 😉 Voel je plaatsen in je lijf extra vast zitten? Heb je vastzittend bindweefsel? Dit kan ik nu eenvoudig behandelen.

Ik bereik met dit pistool zo plaatsen dieper in het lichaam gemakkelijker dan met mijn handen, vingers of armen. Met 4 verschillende opzetstukken en 4 verschillende vibraties is (bijna) alles te behandelen .

Geef ontspanning cadeau!

Wil jij iemand verrassen met ontspanning aan huis? Bestel dan een cadeaubon van De Reizende Masseur. 

Je kunt de cadeaubon online bestellen en afhalen bij het bezoekadres in Oisterwijk.